» » Openstaande vacatures voor stage- en leerlingplaatsen

Openstaande vacatures voor stage- en leerlingplaatsen

Geplaatst in: ZZP FM Nieuws | 0
16 april 2019 | EURES

stage

Wonen en werken in een ander land is een geweldige ervaring voor Europese burgers van alle leeftijden: je doet nieuwe vaardigheden op, maakt kennis met een andere cultuur en leert nieuwe mensen kennen. Op het EURES-portaal zijn alle vacatures en banen te zien die zijn opgenomen in openbare bestanden en registers in de hele EU.

In de toekomst zal het aanbod op het EURES-portaal worden uitgebreid met betaalde stage- en leerlingplaatsen in de EU-lidstaten, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland, maar ook nu al zijn er talloze stage- en leerlingplaatsen te vinden op het EURES-portaal, en er komen er binnenkort nog meer bij.

Je kunt de beschikbare vacatures vinden door “leerlingplaats”, “stageplaats”, “stage” of “bedrijfsstage” in te voeren in het zoekveld hieronder. Verdere mogelijkheden op het vlak van stage- en leerlingplaatsen zijn te vinden in het algemene vacatureonderdeel van EURES.

Om werkgevers te ondersteunen in hun zoektocht naar de juiste kandidaat heeft de Commissie voor werkgevers een checklist gemaakt die hen door het proces leidt. Deze checklist vergroot de kans op een geslaagde werkrelatie en goede resultaten voor alle betrokkenen.

Heb je interesse in stage- en leerlingplaatsen? Kijk dan ook eens op Je eerste EURES -baan (de mobiliteitsregeling van de EU).