Ruim 10.000 ZZP-ers werken in en rondom Maastricht. Ze vormen samen een flexibele arbeidscommunity, een nieuwe industrie van experts op tal van gebieden. Veelal alleen, minder goed zichtbaar en zonder collega’s. Daarom bundelt ZZP Fabriek Maastricht de krachten van ZZP-ers. Want door samen te werken vergroten ZZP-ers slagkracht en zichtbaarheid. De ZZP Fabriek werkt aan diverse projecten rondom de thema’s coöperatie, internationalisatie, Customer Service Valley Maastricht en de Midweek Maastricht. Neem voor meer informatie gerust even contact op. We bespreken de lopende projecten graag met jou!

Ideeën-wedstrijd

De ZZP Fabriek is ontstaan n.a.v. de ideeënwedstrijd die de gemeente Maastricht organiseerde in het voorjaar van 2013. Ruim 45 ZZP-ideeën werden ingediend en een flinke groep zzp-ers sloeg meteen de handen in elkaar om te gaan samenwerken. Net voor het jaareinde, op 30 december 2013, was de geboorte van de Coöperatie ZZP Fabriek Maastricht U.A. een feit. Het doel: de zzp-er meer omzet en groei te brengen.

Coöperatie als bedrijfsmodel

De rechtsvorm is bewust gekozen: onderlinge samenwerking stimuleren is dé manier om de zzp-er slagvaardiger te maken en hem te helpen groeien. Het betekent ook dat we samen de schouders zetten onder de projecten en activiteiten van de ZZP Fabriek, want vele handen maken licht werk.

Kernwaarden

De kernwaarden van de ZZP fabriek zijn ontmoeten, verbinden en faciliteren. Wij gaan voor kwaliteit en professionaliteit. Klanten kunnen vertrouwen op de gedrevenheid en vakkennis die ZZP-ers in huis hebben en de flexibiliteit die de ZZP-er kenmerkt. Tegelijkertijd blijft de continuïteit via de ZZP Fabriek gewaarborgd, want bij ons werkt een ZZP-er niet alleen.